Even voorstellen...

Mijn naam is Linsey Verheul. De interesse in vachtverzorging van honden begon toen ik 11 jaar oud was. Wij hadden thuis een grote, lieve hond (Olly). Zij was een kruising Berner Sennen x Newfoundlander x Sint Bernard. Door de kruising van verschillende rassen had Olly een dikke vacht, gevoelig voor klitten en in ruiperiodes kwam er erg veel haar vanaf. Ik vond vachtverzorging toen al erg interessant, want ik was vaak aan het borstellen, ontwollen en zelfs de schaar kwam er al aan te pas. Toen Olly voor het eerst bij een hondentrimsalon was geweest, keek ik mijn ogen uit! Wat een verandering. Ik werd erg nieuwsgierig naar dit mooie vak en wist op dat moment al zeker dat ik het hondentrimmen ook wilde leren.

Tijdens mijn studie tot Paraveterinair (Dierenartsassistente) aan het Helicon in Nijmegen kreeg ik de kans om als specialisatie hondentrimmen te kiezen. Deze hondentrimopleiding heb ik gevolgd bij het Huisdier Kennis Instituut (HKI) in Bunnik. De opleiding is erkend door de Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteerbedrijf (ABHB) en Dibevo. Ik heb een aantal jaren stage gelopen bij een andere trimsalon, waar ik veel geleerd heb en veel verschillende hondenrassen heb gezien. Na het behalen van mijn diploma heb ik ervoor gekozen om mijn droom werkelijkheid te laten worden, een eigen hondentrimsalon Dogstyling Linsey.

Het hondentrimmen is voor mij het mooiste vak dat er is. Mijn doel is om elke hond zich prettig in zijn/haar vachtje te laten voelen en kwispelend weer de deur uit te laten gaan. Ik hoop u graag eens te ontmoeten in mijn trimsalon. Voor meer informatie over het adres en de contactgegevens klik op onderstaande link.

Olly
Samen met mijn honden Lucy en Lobke in een hondenlosloopgebied